background

Bruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | Kaatsheuvel

Anette & Stefan

19 september 2014


Michael zette mij af bij Anette en ik belandde in een gezellige ontspannen familie. De goedlachse bruid werd gekapt en opgemaakt en de familie kwam er gezellig bij zitten met een kop koffie! Geen spanning in dit huis. En hoe Brabants, de ontmoeting was bij de achterdeur, de voordeur was dichtgemetseld :-)

De ochtendrust in Kaatsheuvel werd toch lichtelijk verstoord toen ze de trouwauto kwamen brengen. De auto was namelijk niets minder dan een Aston Martin DBS! Stefan voelde zich al snel een kind in een snoepwinkel en wilde even een proefritje maken. De startmotor slingerde de dikke V12 aan en pas toen Stefan een kilometer ver was hoorde wij de auto niet meer. Erg handig voor ons, want wij konden ruim van tevoren horen wanneer hij eraan kwam :-) De reportage hebben wij in het sprookjesachtige Bosrijk gedaan, deze plek was al bekend door de oefenshoot en we wisten de leuke plekjes te vinden. Jouk, hun bruidsjongen, vond het daar ook goed vertoeven. Bosrijk is van de Efteling, en het is natuurlijk een illustere plek voor een kind! Na de ceremonie is iedereen naar huize Vincentius in Udenhout gegaan voor de receptie en het aansnijden van de taart. Daar was overigens een prachtige tuin waar wij de groepsfoto's hebben gemaakt. De laatste stop van de dag was in partycentrum Zidewinde waar de inwendige mens werd gevoed en aansluitend een groot feest werd gehouden! De dag zelf verliep gemoedelijk en rustig, en wij hebben een heerlijke dag gehad :-)


Bruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | KaatsheuvelBruidsfotografie bij Bosrijk van de Efteling | Kaatsheuvel
101

Anette & Stefan's adresjes

Diner- en feestlocatie:   Zidewinde partycentrum in Sprang-Capelle
Receptielocatie:    Theeschenkerij Vincentius in Udenhout
Vervoer:   Passion without limits
Bruidstaart:   Banketbakkerij Leo Geerts in Udenhout
Bruidsboeket:   De Bloemenkamer uit Sprang-Capelle

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op de fiets

Trouwen op de fiets

Deze bruiloft bracht ons naar Strijen, een plaats die wij eerst op Google Maps moesten opzoeken. Maar na deze bruiloft is onze topografie weer verrijkt en kunnen we het aanwijzen op de kaart. Het is er lekker open, ruimtelijk en vlak. Oftewel echt Hollands! Dit gevoel werd versterkt door het bruidspaar Dorenda en Bas die op de fiets gingen trouwen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →