background

Bruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van Haarzuylen

Karen & Freddie

06 september 2014


Bij Karen en Freddie begonnen Michael en ik op dezelfde locatie, want Karen bevond zich op de onderste verdieping en Freddie had de zolder voor zichzelf voor het omkleden. Hun zoontje Jelte vond het allemaal wel gezellig met al die mensen over de vloer, al wist hij natuurlijk nog niet waarvoor iedereen aanwezig was.

Na de ontmoeting zijn wij weer naar de wagon gereden waar wij ook de oefenshoot hadden gedaan. Met een witte jurk was het wel meer een uitdaging om achter op de wagon te komen, maar het verliep vlekkeloos en zonder kleerscheuren ;-) Omdat ze naast deze ingeflitste foto's ook nog wat romantische foto's wilden hebben, zijn wij daarna naar een prachtige openbare tuin gereden met bankjes en bruggetjes. De tijd moesten we goed in de gaten houden want soms lijkt het wel of de tijd dubbel zo snel gaat als we met een reportage bezig zijn. Natuurlijk kwamen wij wel op tijd aan in Haarzuilens waar de ceremonie plaats vond. Het mooie zaaltje boven 't Wapen van Haarzuylen zat gezellig vol met gasten. Een erg mooie locatie want ook voor de receptie en het eten kan je daar terecht. Een bruiloft die Karen en Freddie klein wilde houden werd een steeds grotere bruiloft die goed uitgedacht was.


Bruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van HaarzuylenBruidsfotograaf in Haarzuilens | Het wapen van Haarzuylen
97

Karen & Freddie's adresjes

Trouw- en dinerlocatie:   Het wapen van Haarzuylen in Haarzuilens

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →